tiistai 26. tammikuuta 2010

Vetäminen

Noniin, vetovaljaat tulivat ja olivat vielä kaikeksi onneksi just sopivat ! Täältä tosiaan tilattiin mittatilauksena ja tosi hyvänlaatuiset ja tukevat valjaat ovat. Alkuun Louhoksella kokeiltiin valjaita päällä ja sitten sidottiin pulkka taakse jonka jälkeen Moskua totuteltiin kävelemään kehuin ja namipaloin niin että pulkka kulkee perässä. Mosku on pulkkaan jo aiemmin totutellut, sen lempiharrastus on kiskoa pulkkaa narusta suullaan vaikka nyt hieman pulkan räminä ihmetyttikin. Odottelen että saan vielä tuon jälkiliinan postista niin saan sillä tukevammin ja tasaisemmin pulkan kiinni valjaisiin niin voidaan lähteä vetämään jo parin kilon painoa.

Nyt jätin uhallakin Moskulle valjaat päälle kotiin että tottuu noihin, en tiedä mistä se säi järjenväläyksen että valjaita voi syödä.. No tosin pitää ottaa huomioon että tää on ensimmäinen kerta kun pojalla on valjaat päällä ! En itse osaa käyttää valjaita ja olen enemmän pantaihmisiä, nyt varsinkin kun Mosku sai tuon ihanan uuden pannan jonka tilasin Shirauksesta. Pitäisi ainakin jälkivaljaat tilata kevään jälkikurssai varten.

Huomenna pitää tosiaan uudestaan testata tota pienten matkojen köpöttelyä pulkka perässä niin saan kuviakin näytille.. ;-)

Ei kommentteja: