maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kenneltapaaminen

Pitkä aika viime päivityksestä.. Ylläri että Katla on onnistunut viemään ne loputkin jämät vapaa-ajasta Moskun kanssa ;-)

Piti nyt kuitenkin ihan erikseen kirjautua ja kirjoitella meidän pääsiäisestä ! Eilen oli Hollandroy kenneltapaaminen ja kiitos Ulrikan mekin päästiin paikalle. Lähdettiin lauantaina Ylivieskasta mun töiden jälkeen klo.19.00 kohti Mäntsälää, oltiin siellä n.01.02 yöllä ja sunnuntaihin herättiin kahdeksalta josta sit riekutettiin koiria pihalla ja lähdettiin kohti Tammisaarta. Katlalla riitti tuttuun tapaan energiaa niin neiti sai matkustaa mun jaloissa että antaisi Moskun olla rauhassa..

Oli tosi upea päivä ! Kannatti ajaa muutamasata kilometriä, ilmakin oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, kuin tilauksesta niin sai edes muutaman kuvan onnistumaan. Oli ihana nähdä kaikkia koiria omistajineen, Katlankin sisaruksista 6 Katla mukaanlukien oli paikalla ja kyllä pennuilla riitti kivaa. Hauska nähdä kaikkia pentusia ja huomata miten samankaltaisia kaikki olivat. <3 Oli myös huippua nähdä viimein Sinnaa, Tiiaa ja Artoa livenä, heidän blogiaan kun oon ahkerasti lueskellut.

Katla antaa Veka-veljelle kyytiä.. Kyllä toi Katla on hirmunen terroristi..


Koirille oli järjestetty tekemistä, ensin koirat pääsi riekkumaan(pennut ja isommat erikseen) ja sitten oli meille omistajillekin tarjolla ruokaa ja kahvia. Koirille oli myös tehtävärataa, pennuille oli kinkunsyöntikisa, jossa Katla tuli hienosti toiseksi ajalla 43sek. ;-) Voiton vei Usko-veli huikealla 37sek ajalla. Isommille koirille oli joko kinkunsyöntiä tai kananmunan kantoa. Kokeilin huvikseen Moskulle että mitä se kananmunasta tuumaisi.. Ja lopuksi se taisi olla ainoa holsku joka sen kananmunan kantoi ehjänä mulle käteen! Labbikset hallitsi tässä lajissa ihan 6-0.

Outilta(Outilla on komea Rontti ja tosi kaunis holskutyttö Minke) saatiin myös hyviä vinkkejä noudon opettamiseen ja muutenkin päivä oli antoisa, sitä oppi paljon lisää niin omista koirista kuin koirien elekielestä yleensäkin. En kuuna päivänä arvannut että Moskulla riittäis pokka haastaa riitaa muiden urosten kanssa, se kun on semmonen löllykkä.. Kai se lie raukka kokeili rajojaan, onneksi sit Obama sen palautti nopeasti maan pinnalle.

Päästiin Kirsi Wiikin johdolla myös hakumetsään, Katlakin pääsi kokeilemaan ihan alkeita. Saatiin hyviä neuvoja miten jatkaa kummankin koiran kanssa.

Komea Rontti hakuilee;

Suuret kiitokset kaikille täältä vielä päivän onnistumisesta ja vielä suurempi kiitos niille jotka oli järjestämässä tätä päivää ! Oli hurjan kivaa ja Mäntsälässä olikin kaksi aivan rättiväsynyttä koiraa. Olivat raukat väsyneitä tänäänkin, automatka oli tooosi rauhallinen ja tänne pohjoiseen kun päästiin niin molemmat on vain nukkuneet.

Lisää kuvia löytyy täältä !

Ei kommentteja: