torstai 5. toukokuuta 2011

Lomailua

Jees, nyt ehtii taas lomalla hetkeksi istahtaa koneen eteen ! Lomakin mennyt tehokkaasti koirien kanssa, eilen oltiin Moskun kanssa liikenteessä 3,5h ja kiitos Katlan ulkona tulee oltua paaljon eikä siivoamisen ohessa oikein aikaa jää koneella naputtamiseen.

Katlalla on nyt vähän mennyt vissiin puurot ja vellit sekaisin ton sisäsiisteys-asian kanssa. Kun näen että neiti kyykkää -> nappaan syliin ja vien ulos. Mutta kun ulkona on lintuja, lentäviä roskia, kaikkea kivvaa ! Sit tullaan takas sisälle, ja heti sisällä neiti kyykkää taas lattialle -> koira kainaloon ja pihalle. Ja kun ei sinne pihalle ei voi pissata.. Sit tullaan taas sisälle ja sen hetken kun haen esim. soivan puhelimen niin olkkarin lattialla on lammikko. Pihalla siis Katlan mielestä käydään ihmettelemässä, sisällä pissaamassa.
Nyt oon koko yön ja tämän aamun sitä vahtinut tarkemmin, ts. neiti saa nukkua tuolla isossa kevythäkissä yöt, jonne ei tee mieli pissata.. Yöllä se sit herätti kolmen aikaan ja mentiin pihalle; Jes, kolmet pissat ! Aamulla Niko vei sen heti herättyään pihalle, teki pissat ! Nyt kun minä heräsin yhdeksän jälkeen niin käytin heti tytön pihalla; teki kaikkea mahdollista pihalle ! Nyt kun se on täällä taapertanut niin oon vahtinut haukkana, nyt kun mulla tätä aikaa on niin nyt kitketään sievästi toi sisälle pissiminen pois. Pihalla siis juostaan väh. tunnin välein ja nyt *koputtaa puuta* ei oo ainoitakaan pissoja ollut lattialla tän päivän aikana.. Jospas se tästä.

Katlakin sai eilen 3kk rokotukset. Vähänkö oli neiti reipas ! Muistan Moskun rokotukset, olihan sekin reippaasti mutta Mosku on koko ikänsä ollut tuommoinen sählä. Se oli kahkoamassa joka paikkaan kun taas Katla läjäytti chillisti 7kg ruhonsa keskelle odotushuoneen lattiaa. Toimistossa maksaessani neiti köllötteli tyytyväisenä lattialla, ei se ollut moksiskaan uudesta ympäristöstä, eikä kyllä rokotteestakaan. El. lääkärikin kehui että onpas kaunis ja kiltin oloinen tyttönen. Onhan se, melkoinen terroristitermiitti vaan välillä. <3 Ulrika ilmoittikin Moskun erkkariin, eli meidän turistisuunnitelma meneekin nyt niin että Katla pääsee turistiksi, Mops joutuu kehään. Pitää alkaa harjoittelemaan tota juoksemista, herra kun tuntuu nostavan kierrokset heti äärirajoille asti kun pitäisi juosta ja muitakin koiria juoksee edessä, takana, kaikkialla.. Harjoittelua lisää. Varasin Mopalle myös virallisen lonkka+kyynärkuvausajat, ne on heti erkkaria seuraavana päivänä 16pvä. Peukut nyt sit pystyyn että kaikki on ok. Alla vielä parit kuvat; Mosku on päässyt leikkimään whippet-tyttösten kanssa ! Ja kivaa on ollut vaikka Mosku jää tyttösille kakkoseksi juoksukisailussa..


Niin ja talviturkkikin on jo heitetty.. Sukeltaako muiden holskut ? Mosku aina sukeltelee kiviä, parhaillaan se oikeasti nostelee niitä tuolta pohjasta..

1 kommentti:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Sinna puhaltelee kuplia vedessä: laittaa nenun veen pinnan alle ja puhaltaa. Matalasta vedestä noukkii pohjasta myös "juttuja" suuhunsa.