torstai 3. helmikuuta 2011

Lallallaa..

Mun pitäisi lukea Geometrian välikokeeseen mutta jostain kumman syystä ei nappaa.
Meillä oli tänään Easy Dogin reenit Oulaisissa, uusi paikka Moskulle vaikka tutut koirat oli mukana. Meitä oli 3 ohjaajaa ja 4 koiraa eli ihan hyvin ehdittiin tehdä, harjoiteltiin paikkamakuuta odotteluajalla ja seuraamista plus kaukoja. Kaukoissa koira liikkuu edelleen(!) vaikka palkka olisi takana. Se on liian tottunut hakemaan palkan multa kädestä, tätä nyt ruetaan hiomaan. Seuraaminen on tosi kivaa, pitää hyvin paikkansa ja pysyy mukana käännöksissä ja pysähdyksissä. Jäävissä liikkeissä se ei oo mokannut varmaan viimeseen kahteen kuukauteen..

Nouto. Niin noh. Edelleen harjoitellaan luovutusta. Mosku kyllä hakee kapulan ja kantaa sitä mutta juoksee kapulan kanssa komeesti ohi, edelleen. Ja yleensä kapulan hakuun liittyy komee 'metsästänmyyrää' loikka ja kapulaa pitää jäystää.. Tästä harjoitellaan eroon, silleen hissukseen kuitenkaan holskupojan intoa tappamatta. ;-)

Uusia asioita tänään oli merkin opettelu. Meän välkky hoksas nopeesti että mitä meinas käsky 'merkki'. Myös kokeiltiin kokonaisena ruutuun lähetys-ruudussa maahan käsky-ja seuraamaan lähteminen ja kaik meni paremmin kuin odotin. Maanantaina olisi taas Kannuksessa treenit ja meitä tulee Mari kouluttamaan.

Koulutuksesta puheenollen, saatiin paikka Piritta Pärssisen toko vkonlopulle ! Hieno homma ! :-)

Niin ! Ja nyt uskallan paljastaa sen suuren suunnitelman keväälle.. Seuraava kuva kertokoon kaiken ! ;-) <3

Kuva © Ulrika Ehrnstén

2 kommenttia:

Tiia ja Arto kirjoitti...

Joko tiiät minkävärisellä pannalla varustettu tyty teille tulee :D?

-V kirjoitti...

Ei tiedetä vielä, joko pinkki-tai punapantainen :-D