lauantai 26. helmikuuta 2011

Fffoooodstuffs !

Yöllä iskee aina inspiraatio. Rupesin tekemään kasvissosetta Moskulle, ihan huvin vuoksi. Meillä ei Barffaamaan siirrytä kun tuntuu tuo nykyinen puolibarffi ruokavalio sopivan koiralle ihan hyvin ! Pohjana Canidaen Grain-free all life stages ruoka (jota saatiin VIHDOIN ja jota tulee pentukin sit syömään) ja aina yleensä vähintään ~puolet ruoasta on lihaa(note. paitsi silloin kun oon unohtanut että sulamassa olikin odotettua vähemmän lihaa) + sit lisänä kananmunia, maitotuotteita ja Nutrolin öljyä ja toisinaan lihaista rasvaa, aina liikunnan ja pakkasten mukaan. Omaksi iloksi(tai lähinnä koiraa varten kun aina syvästi toivon että se antais arvoa mun kokkailuille !) sit aina keittelen puuroja ja nyt päätin kasvissosettakin kokeilla. Mukaan joutui parsakaalia, lehtisalaattia, kurkkua, porkkanaa ja ananasta. Huomenna katsotaan mitä pikkumies tykkää, ei varmaan truu beefeaterina tykkää mutta opetelkoon syömään..

Mun elämää helpotti nyt suunnattomasti kun vanhemmat toi pikkupakastimen meille. Sain sen pyhitettyä kokonaan raakalihoille ja nyt se on täytetty sit kennelrehun antimilla, eli broilerin siivillä, lohella, jauhelihalla, hevosella.. Lisätäydennystä laitan tilaukseen ens vkolla, tonne pakkaseen uppoaa näköjään enämpi tavaraa kuin uskalsin toivoa !

Toissa viikollahan Mosku kiskoi itse pulkkansa kanssa omat eväät kennelrehun autolta kotia ja viime viikolla haettiin postista tuo canidaen ruokasäkki, niin luulis nyt olevan sapuskaa hetkeksi aikaa. Ruoat on olleet nyt kylmillä ilmoilla parvekkeella kun on pakkasia riittänyt(ja mä sain armon aikaa sen pikkupakkasen pesuun ja jäädyttämiseen..). Nyt sopivasti lauhtui niin iski eilen hoppu lyödä pakastimeen nuo ruoat.. Ainoa että 8,5kg broilerinsiipien irti hakkaamisessa ja pakkaseen taittelemisessa oli se oma hommansa. Nuo nyt onneks näyttäs olevan melko riittävää tavaraa niin ei ens kuulle tartte noita tilata. Jos tilais rustoluita ja kaikkea muuta jänskää..

Ei kommentteja: