torstai 16. syyskuuta 2010

Hierojalla

Tai oikeastaan hieroja kävi meillä. Ensimmäisen kerran Minna Orava kävi meillä Moskua hieromassa jo viime viikolla, jolloin selvisi tosiaan tuo lantion arkuus -> lantio oli ihan jumissa. Toisaalta tätä arveltiinkin kerta röntgenissä selkä oli ihan ok ! Eniten lantiota on jumiuttanut mm. tuo Moskun lantion luisuus jolloin liikkeet on erilaiset eikä koira venytä jalkoja niin pitkälle esim. ravissa. Nyt Mosku oli kuulemma paljon rennompi selästä ja lantiolta jo, huippu homma ! Olin huomaavinani eilenkin & la näyttelyissä että Mosku seisoo suoremmin, se ei niin paljoa enää seiso selkä köyryssä. Kyllä mulla on ollut huono-omistaja olo kun en aikaisemmin tajunnut. :-( Nyt se on onneksi kuitenkin ok ja hieroja tulee taas ennen talven liukkaita kelejä käymään ja toki useammin mikäli päästään tuonne agility-kurssille !

Nyt on kakara ihan väsynyt vaan olihan se onnellinen kun sai taas vieraalta ihmiseltä niin paljon huomiota. Tosin monesti se yritti hieronnan aikana ylös, herralla kun sattuu olemaan varsin huonot hermot ja kokoajan pitäisi olla menossa johonkin suuntaan. Mopatsu oli kuitenkin tänään paaaaljon rauhallisempi kuin viimekerralla.

Tää holskujen protestimielisyys nosti päätään taas tänään. Kävin aamupvästä kotona piipahtamassa koulusta, käytin Moskun pienellä(siis kortteli, samanpituinen minilenkki kuin aamulla) lenkillä että se voi rauhassa odotella kun tulen koulusta kahden jälkeen. Noh, ilmeisesti Moppa ajatteli että lenkki oli liian LYHYT päivälenkiksi ! Mua odottikin sitten paskaläjiä kotona. Onneks tää ominaisuus että pitää protestiksi paskoa ei tuu uutena.. ;-)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Moix,

Katsoin itsekin noita parin entryn takaisia näyttelykuvia, että herran takamus näyttää kivemmalta kuin ennen. Hyvä että hierojalta löytyy apu!

Otin muuten vapauden linkittää teidät, että pääsen useammin kyttäämään. Laiskat sormet ei jaksa kirjoittaa osoitetta joka kerta uudestaan. ;)

- Sanna & lauma

Elina & W kirjoitti...

Jes! Huippua, täällä haapajärvellä pitäs asustella vielä yks pitkäkarva, mut en oo koskaan törmännyt tai löytänyt kyseistä henkilöä ja koiraa :-)
Velho tulee hyvin toimeen urosten kans, toki polleilee ja isottelee mut on muuten melko väliinpitämätön. Rähinöitä ei toistaseks oo tapahtunu :-)
Kannuksessa tosiaan asustaa se Sinna holskun veli Nasti, asuin Nastin kans saman katon allakin n. puolvuotta :-) Nyt en tosin tiedä mitä sinnepäin kuuluu.

Meidän piti kans tulla tonne sieviin tokoileen, mut päätin sit vaihtaa tokokokeen bh-kokeeseen ja jättää tokoilut Vekan kans eläkepäiville ;-)

Miitinki kuulostais melko hyvältä, sais enemmän täältä pohjosen perukoilta kaiveltua esiin näitä raitatakkien omistajia, ja jos vaikka sais reeniporukkaakin kasaan samanhenkisten ihmisten kans :-) Kannatan! Ja olis muuten kiva päästä reenaileen yhdessä, jos ei muiden holskujen niin sit vaikka muiden koirakoiden kans :-) meilläkin tarvittas kovasti häiriötreenejä kokeita varten.

Jännitys on ihan tervettä, kunhan ei menetä toimintakykyään ;-)

Ulrika kirjoitti...

Selvisihän se Moskun "selkävaiva" lopultakin!Jotenkin arvelin että selkä on jumissa kun piti niin köyryllä sitä. Toivotaan että lihakset irtosivat takaisin norm. käsittelyn seurauksena.

Ps. luen kyllä blogianne ahkerasti mutta kun se kommentoiminen aina välillä jää niin vähiin... :)

-V kirjoitti...

Sanna, ero on kieltämättä melkoinen kun noita vertaa keskenään ! :-D

Miten mää oon unohtanut linkittää teidät.. Teidän blogia käyn kuitenni aina lukemassa ! *korjaa tilanteen*

Elina, oho, mie en oo tiennytkään ! Hassua, luulin myös nähneeni Oulaisissa yhden pitkäkarvatytön, voin vannoa että s eoli holsku ja lähes satavarmasti täällä on yksi lyhkäri, raviradan alueella joskus nähnyt. :-)

Oh, joku reenipoppoo olis kyllä makee ja miitinki yleisestikin ! :-) Moppa on kanssa tuommonen isottelija mutta se on äärimmäisen kiltti. Se örisee kun se vetää kierroksia muista koirista mutta leikkii kyllä antaumuksella muiden urostenkin kanssa- se on tuommoi nössykkä, ihan mukava. ;-) Häiriö tekis meillekin kyllä niiiin hyvää..

Ulrika, selvis, onneks oli nuin 'pieni'. :-)