lauantai 25. syyskuuta 2010

TOKO alo2, 158p & 5/12 !

Eii, se kaks pistettä ! Ykkönen jäi kahden pisteen päähän ! Ette usko miten nyt syljettää, koiraan siis oon toosi tyytyväinen, se toimi jahka sai toimintakykynsä takaisin, mutta nuo kaks pojoa meni kyllä ihan omasta mokasta, vapaahypyssä oli toisella puolella (7m päässä) toinen koira, tehostin seiso-käskyä polkaisemalla maata. Siksi saatiin vaan kasi. Olis muuten saatu kuulemma 9-10 ja hypyn kerroinhan on se kaksi, eli.. :-) Tyhmätyhmä minä !
Kaikesta huolimatta oon koirasta ylpeä ! Päivän alotusmerkit ei ihan menneet kohdilleen, kilpailtiin numerolla 9, eli aika lopussa ja vettä satoi, kaikenlisäksi paikallaanmakuussa meidän kohdilla oli joku kiinnostava koira maannut -> Moppa nuuskutteli maata. Luoksepäästävyys 10, paikallaanmakuu jouduttiin ottamaan alusta kun meidän vierestä karkasi labbis joka riekutti muita koiria. Mosku pysyi maassa mutta paikallaanmakuu otettiin uusiksi; Mosku oli ihan hirveillä kierroksilla ! Saatiin 8, kun M nuuski maata. Se kuitenni pysyi ja makasi ihan suorassa, ei liikkunut.

Jouduttiin kehäänkin ennen aikojaan, numero kasi oli hukassa(just ku mä aattelin et skarppaan koiraa sen kasin suorituksen aikana !) niin jouduttiin kylmilteen kehään. Maa oli märkä, satoi ja koira veti taas kierroksille kun mentiin kehään; -täällä oli se labbis joka karkasi ! Alussa sillä oli siis korvat niiiiin hukassa. Ja liikkuri oli suht rivakka, eli ei jäänyt odottelemaan mun 'valmis'-vastausta. :-D Oma moka kun en sanonut et nyt oottakaa. Hihnassa seuraaminen oli ihan ala-arvoinen, koira ei kuullut mun käskyä, kulki sivulla, loppumatkassa skarppas ja tuomari kehui et upea seuraaminen lopussa. Kun olis ollut alusta asti mukana ! Kerpele. Sit vapaana seuraaminen. Nyt se jäi taas kyttäämään 'missä se labbis on' ja jäi alusta istumaan, huusin uudelleen 'seuraa' ja siitä se sit seuraskin niiiiin upeesti loppumatkan ! Siis niin hienosti ! Mutta, alun jäämisestä tuomari otti reippaasti pisteitä veks, 6½. :-( Noh, ei auta. Liikkeestä maahan meno oli hieno, kuulemma tippui maahan liian hitaasti, 9. Luoksetulo 9, hipaisi mun jalkaa, tuli eteen kuitennki suorasti ! Liikkeestä seisominen 9, reagoi taas liian hitaasti. Ja se perkeleen vapaahyppy 8, täydellinen suoritus muuten mutta kun minä polkasin sitä maata, olis se pysähtynyt. Tuomari viel sanoi et olis hylännyt, mutta antoi tän kerran mennä kun se huomasi itsekin sen koiran siellä. Kokonaisvaikutus vaan 8, otin pari kertaa pannasta kiinni kun koira oli vouhkana. Mutta saatiin kehuja tuomarilta että koira osaa ja se on tosi upee, keskittyis vaan alussa paremmin.

Hyvä mieli kuitenkin jäi, harmittaa vaan tuo miten se otti kierroksia muista koirista vaikka tälläkin viikolla ollaan kolmesti treenattu häiriön alla, jossa muitakin koiria, en ees jännittänyt mielestäni paljoa, silti Mopan piti öristä siellä kehässä ennen meidän suoritusta. :-( Mutta kokonaisuuteen oon tyytyväinen, niiiin paljon paremmin meni kuin ekalla kerralla ! :-) Hyvä Mosku ! Nyt vaan pitäis keksiä millä ihmeellä saan sen kuuntelemaan koetilanteessa, oli se kuinka kierroksilla tahansa. Niin pienestä oli ykkönen kiinni nyt !

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mutta ensi kerralla menee ykkösen kanssa? Ihan hyvät pisteet olitte saanut, vaikka varmasti muutaman pisteen tähden olisi se ALO1:nen! Viime tokokokeessa laskin, että ALO0 tulee, mutta kuinka tyytyväinen sitä olikaan kun ALO3:nen tuli, nekin vaan muutaman pisteen tähden.

Oletteko tulossa tuonne ALOluokkaan Kiiminkiin? Ehkä voisin tulla seuramaan kentän laidalle. Ja tsemppiä agilitykurssin pääsykokeisiin!

-V kirjoitti...

Kati, pakko mennä, nytkin jäi vielä omasta virheestä nuo pisteet ja kun itse saa kokoajan lisää kisavarmuutta niin koira rentoutuu samalla, toivottavasti. ;-)

Kiiminkiin ei olla tulossa, koe ollut täysi kesäkuusta saakka niin sinne ei mahduttukaan mukaan, harmi. :-( Kiitoksia, sitä tsemppiä tarvitaankin, toivoisin niin todella että päästäis kurssille mukaan ! Olis tähän tokon rinnalle mahtava harrastus.

Anne kirjoitti...

Upea tulos heti ekasta kokeesta ja vain paria pistettä vaille ykköstulos! Hienoa Mosku ja ohjaaja! :)