perjantai 1. lokakuuta 2010

Kuvapäivitystä

Kuvapäivitystä eilisestä porukkatokosta ! Oltiin Sievissä jalkapallokentällä harjottelemassa, perusjuttuja ja kaikkea hassuttelua. Moskulla ihan ok keskittyminen vaikka tilanne oli uusi ja pari koiraa vaihtui pariin otteeseen. Edelleen pitäisi harjoitella tiukemmin maassa pysymistä, ts. pysyy tuo mutta jos joku koira käsketään luokse niin Mosku lähtee toisen koiran perään kuin raketti ! :-( Tulee aina käskystä takaisin ja jos itse pysyn vieressä niin pysyy silloin hädintuskin maassa mutta jos hetkeksi aikaa herpaannun niin whum- sinne män. Ei siis uskalla BH-kokeesta vielä haaveilla vähään aikaan ! Oon ohjatulla kurssilla & tuolla toisissa treeneissä aina ottanut Moskun maahan kun joku tekee luoksetuloa ja palkannut Moppaa nakeilla tjms kun se ottaa kontaktia ja pysyy maassa eikä lähde mihinkään.

Sit niitä kuvia. Kuvaajana toimi armas avomies.


Ollaan mekin yks edustava pari..












Hei olen Moppa ja seuraan hiiienosti ! Meni pitkääkin matkaa tosi reippaasti, ilokseni huomasin että se on ruennut ottamaan taas noita 'passage'-askelia seuraamisessa ! Meinaa siis sitä että Mopan mielestä seuraamisesta on tullut huippujuttu taas ! Kontakti on hyvä, samoin paikka paitsi jos sitä on riekuttanut lelulla, silloin koisu tykkää edistää. Tälle pitää tehdä jotain.





'Kyl mää kuuntelen ! Eiku..'






'.. eiku oota, tuolla tapahtuu jotain !'
Huomatkaa 43-numeroa olevat crocsit jotka on 5 numeroa liian isot mulle. Mut silti ne on niin ihanat !



Oonhan muistanut mainita että Mopasta on tullut melkosen komee ? :-) Karvaa sillä sais olla enemmän mutta mun silmään se on kyllä muuten varsin nätti ! Kuvassa mukana Mopan tokokaulain. Pannoista puheen ollen, tilaamani DesignDogin pannat tuli ! Oli muuten ihanat ! Pitää laitella niistäkin kuvia jossakin välissä.

Tänään sit olikin vauhdikkaampien juttujen vuoro, tehtävälistalla ruutuun lähetys & vapaahyppy. Ruutu alkaa menemään jo ihan kivasti, M hahmottaa jo sen että johonkin kohdin kartioiden väliin pitää juosta niin saa luvan syödä odottamassa olevat ruoat ! Yleensä se tosin juoksee yli ruudun mutta juokseepa kuitenni. Hyppy on perushyvä, vapautin koiraa nyt siitä kun se jää esteen jälkeen seisomaan ja heittelin sille palkaksi makkaranpaloja jotka se nappasi hienosti ilmasta. Mopalla oli kivaa ja se on tärkeintä. :-)  Moskun kanssa on hirveän kiva tehdä, esim. nyt kun ollaan tuossa pihalla harjoiteltu niin se pysyy hyvin kokoajan lähellä eikä mene omia menojaan vaikka naapureita moikkaamaan. Kokeilinpa myös huvikseni 'istu'-käskyä että jätin koiran istumaan ja kävin itse viereisessä varastossa. Koira kenotti samassa asennossa ja samalla paikalla !




2 kommenttia:

Noora ja Bailey kirjoitti...

Hienoja kuvia! Moskusta on kasvanut jo sairaan komea mies! Kiva lueskella ja katsella teidänkin touhuja :)

-V kirjoitti...

Mopa ja omistaja kiittää kehuista ! :-D Se on kyllä vähän muuttunut holskumman näköiseksi, alkaako se tosiaan aikuistumaan ulkoisesti, pääkopasta nyt en sano vielä tähän hätään mitään, ehkä se aivosolukin ilmestyy sinne joskus.. :-D

Mukava jos joku näitä meidän juttuja jaksaa ihmetellä, musta tuntuu että oon niin laiska päivittelijä, kouluun ja töihin ja tieten koiraan mänee nykyään kaikki liikenevä aika.. ;-)