tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pentu kotiin

Suunnitelmat aikaistuivat. :-) Eli huomenna aamulla Ooppelin nokka suunnataan Tammisaareen, napataan pentu kyytiin ja käydään morjestamassa Ulrikaa, yöksi käydään yllätysvisiitti tekemässä mun vanhempien luo(joista iskä vasta tietää pennusta, köhköh..) ja sieltä to aamuna takasin kotiin. Kilometrejä kertyy mukavasti mutta mikäs tuossa kun ei itse tartte ajaa. ;-) Jotain hyötyä kortittomuudesta siis.

Mosku jää tänne Ylivieskaan työkaverini luo hoitoon ja hyvään hoitoon pääseekin. Kävin tuossa äsken taas läpi että mitä pitää ottaa matkaan ja piti rueta muistelemaan sitä matkaa kun Mosku haettiin kotia. En muista muuta kuin 'aaaaaaww' ja alla olevan kuvan;
(Hox tuo kirkkaanpunainen pilkku tuolla sen takajalkojen luona on osa kukkakuviota mun tunikasta)

Juu-u, hollantilainen sylihauvva. Kyllä se sit taas yritti muistaakseni purra auton penkkiä jalkatilassa matkustaessaan, sit se ulvo kun ei päässytkään syliin sikailemaan, sit välillä se nukkui ja söpöili. Onhan se mun silmäterä ollut pienestä pitäen. <3
Ja nyt kun Mosku on ollut kaikkea sitä mitä on koiralta toivonut on odotukset korkealla tämän tulevankin kauhukakaran kanssa, vaikka se paljon vaikeampi olisikin. Lupaan spämmätä sit paaljon kuvia jahka pentunen saadaan kotiin asti. Pennuthan täyttää nyt huomenna 7vkoa.

Jos mulla on vesipullo, vesikippo, siankorvan palanen, dentaStixin tyyppinen pehmeämpi purtava ja pieniä koiran salami-nameja, pyyhkeitä ja paperia pukluja varten ja tyyny pennulle niin pärjätäänkö me näillä ? Eväät kakaralle saadaan kuulemma Tammisaaresta.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi eii... tuskin maltan odottaa! :D

KUVIA sitten tänne ja pian. Hullua ei saa pitää jännityksessä...! ;)

Tiia ja Arto kirjoitti...

Oi, ettääää! Niin hienoo!