torstai 24. maaliskuuta 2011

Varoitus; pentusaastetta !

Meinas kuulkaa lähtiä koira jo eilen yöllä halvalla kun neiti nukkus ajomatkan Tammisaaresta Mäntsälään.. Niin eihän sitä enää väsyttänyt Mäntsälässä. Ja viideltä heräsin sit neidin kanssa touhuamaan. ;-) Ei tosin sanat riitä kuvaamaan miten IHANA tyttönen tuo Katla on !
Älyttömän reipas ja rohkea, neiti matkusti tänään 6h autossa mun jaloissa(ja perkele kun sieltä piti päästä pois ! Sitten kun se parin tunnin jälkeen hoksasi että en mä sitä yrityksistä huolimatta ota syliin) ja ulkoili levähdysasemilla reippaasti. Ylivieskaan kun tultiin niin taas oli ihmettelemistä pienellä koiraeläimellä. Ensin oli Mosku katseltavana, tutkittavana ja Moskun häntä nyhdettävänä. Sit me jätettiinkin Moskun lenkityksen ajaksi Katla yksin tänne touhuamaan eikä vinkunut tai vonkunut tyttö täällä vaikka 45min oltiin pois. Haukotellen tuli koiraportin taa ihmettelemään, ilmeisesti reissaaminen teki tehtävänsä ja uni maistui neitokaiselle. ;-)

Nyt se riehuu tuolla kumikanan kanssa. Saldona tälle päivää on vain yhdet pissat sisälle- nekin oli tulleet sillävälin kun oltiin lenkillä Moskun kanssa. Ihan lupaava alku kun mitä muistelee esim. Moskun pentu-aikaa ja sitä sisäsiisteysrumbaa.


Moskulle kehuja tähän väliin; se on ollut aivan ihastuttavan pitkämielinen isoveli. Se on varovainen pennun kanssa mutta myös kovin kiinnostunut siitä. Se jaksoi ihmetellä Katlan hännästä kiskomiset(pelastin Moskun sit lopulta..) ja se on jaksanut kuunnella sen haukahduksia kun pitäähän noin isoa Moskua komentaa..

Taigaa, meän lapparityttöä Mäntsälässä piti myös vähän yrittää aamusta komentaa ja toki piti myös Taigan häntää maistella. Taiga vanharouva tosin palautti Katlan nopeasti maan pinnalle haukahtamalla. Vaan eipä tuolle näyttänyt traumoja jäävän. ;-)

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

voi mikä söpöläinen! Tässä vaan pentukuume nousee, kun seuraa muiden pentujen tuloa ja oman koiruuden pentumassua :-D

Anne kirjoitti...

Auts... Ihan pahaa tekee katsoo. Muistuttaa väritykseltään vähän Romeota pienenä. ON kyllä NIIN IHANA! <3 <3

Onnea uudesta söpöläisestä ja rapsuja isoveikalle!

Tiia ja Arto kirjoitti...

Kertoilehan sitten kovasti kuulumisia jatkossakin ja nähhään kenneltapaamisessa!

V + M&K kirjoitti...

Kati, toi pentukuume on kyllä ihan kamala kuume, siitä vaan ei pääse eroon.. ;-)
Me pidetään täällä peukkuja että teillä menee synnytys hyvin, rapsutuksia tytöille ja etenkin mammakoiralle ! :-)

Anne, ainakin Romeolla on siinä teän etusivun pentukuvassa samantyylisen värityksen lisäksi ihan samanlainen ilme kuin Katlalla tuossa yhdessä kuvassa ! :-D

Kiitoksia, Moskukin kiittää rapsutuksista, se on rukka saanut vähän erityishuomiota nyt kun se on niin asiallisesti pienen kanssa elellyt :-)

Tiia ja Arto, taatusti tuun tänne vuodattamaan arjen eloa, jahka pikkuneity nyt kotiutuu. ;-) Tosin aika kotiutuneen oloinen se on, nukkuu pitkin pituuttaan aina keskellä kaikkea tohinaa, perusholsku.. :-D

Anne kirjoitti...

"Pahinta" tuossa onkin tuo kun tuo jotenki muistuttaa niin paljon Romeota - ilmeet joo ja vähän tuo väritys!

leila kirjoitti...

No on kyllä söötti raitapaitapentu, kylläpä tuosta enemmänkin kuvia katselisi. :)

elinap kirjoitti...

no voi yäk! :-D Onnee pentusesta, nätti pieni <3

Mitä muistan isoveikka Nastin pentuajasta, niin noi sun kertomat Katlasta kuulostaa tosi samalta. Melko kiva paketti ;-) Ja on muuten superkiva nimi, yks ehdottomista suosikeista ellen olis takertunu kirjaimeen Vee ;-)

Moskulle jaksamista riiviön kans :-D