keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Video-pätkä tokoa..

Ihan alkuun sanottakoon että tää on eilisillalle koiran toinen kaavio puolen tunnin sisään, hienosti menee siihen verrattuna. ;-) Ohjaajalla vaan olis nyt skarppaamisen paikka, en ole edes tajunnut että käytän noin voimakkaita vartalovihjeitä koiralle ! Siis kaikki nojaamisen, ihmekään jos koira tuntuu ennakoivan kun se lukee mua niin hyvin ! Nyt skarppina sit. Kertaalleen nousi maasta ilman lupaa, niin siksi palautin sen tuossa takaisin. Lopuksi sitten riehuttiin ihan urakalla Moskun kanssa ja lapsraukka olikin aivan kuitti. ;-) Iltalenkkiin sisältyi tosiaan 2 x TOKO-alokaavion liikkeet ilman hihnaa +6km lenkki + riekkuminen teletappikukkulalla. :-)


Moskun seuraamisharjoitus, osa 1 :D from Mosku on Vimeo.


Ihanaa kun töiden jälkeen lähdin Moskun kanssa lenkille, katsoin onneton että siellä on viileän näköistä, onneks aurinko sit hyökkäsikin pilven reunan takaa ja lenkki jäi lyhyemmäksi kuin normaalisti koiran ja omistajan läkähtymisen vuoksi. Hyvitin Moskulle tän leikkimällä patukalla sen kanssa, treenattiin kauko-käskyjä ja hienosti menee ! Välillä se kokeilee istumaannousussa että josko hänen ei tarvitsisikaan istua.. Mut nopeesti se huomas et ei salamannopeaa tottelemista- ei lelua !
Nyt illalla käytiin vielä pyöräilemässä kun on viileää. Mahtava fiilis kun koira pysyy yhdessä kädessä hyvin eikä huitele omiaan, ohituksetkin pyörän kanssa menee huikeen hienosti, ei oo ikänä tarvinnut Moskun kanssa pyöräillessä pelätä että pöpelikköön mennään. :-)

Meinasin muuten ryöstää samalla reissulla työmiesten asfalttityömaalta parit kartiot.. Nille olis ollut käyttöä, ehkä pistän avomiehen hommiin joku yö. ;-) Tai sit tilaan Hööksin tjms kautta ihan omat kartiot. Ja tilaamisesta puheenollen, Moskulle on tulossa lelua, shampoota ja näyttelyhihnaa hööksiltä, patukka, nameja ja lisää leluja terrieri.netistä. Ja pari pantaa menee tilaukseen elokuun lopulla. Niko on taas tosi iloinen kun kuulee.. :-)

Ei kommentteja: