torstai 19. elokuuta 2010

Holskujen älykkyydestä

On meillä viisas koira.. :-D Niko oli tänään päivällä Moskun kanssa kotona, ja meillä on tapana että jos Mosku murisee rapun äänille, niin kielletään ja jos ei kieltoa tottele niin se joutaa vessaan jäähylle. Eli saa ilmoittaa että joku omituinen nyt liikkuu rapussa mutta vahtimisen on loputtava siihen kun sanotaan että naama kiinni.
Mosku oli sitten tänään taas ärissyt jollekin keskellä päivää, Niko oli koneella tehnyt hommia ja ollut noteeraamatta koiraa. Kohta Niko oli ruennut ihmettelemään miksi asunnossa on niin hiljaista, ja yhtäkkiä rupesi kuulumaan piippausta, eteisen & vessan suunnalta ! No Niko lähti katsomaan missä on Mosku kun pikkukoiraa ei näkynyt. Ja ei ollut naurulla rajaa kun Niko huomasi pimeän vessan jonka ovi oli raollaan.
Mosku oli vienyt itse itsensä vessaan jäähylle liiallisesta murisemista kerta ovikin oli jätetty ystävällisesti auki ! Siellä se odotteli että joku päästää hänet pois arestista. :-D

Tänään on treenaaminen taas jäänyt vähemmälle, käytiin Louhoksella riehumassa, uimassa ja ottamassa kuvia, josko niistä löytyisi muutama edustava kuva Mopan sivuille jahka saan ne julkaistua. Eilinen meni lenkkeillessä, laskin että käveltiin pojan kanssa 15km eilen. Käytiin mm. pururadalla jossa Moppa sai riekkua vapaana ja sit ihan vaan käyskenneltiin keskustassa. Huomenna olisi taas TOKO & Näyttelytottumuskurssi illasta. :-)

Ei kommentteja: