sunnuntai 15. elokuuta 2010

sunnuntai-lusmuilua

Käytiinpä rauhaisan ja viileän sunnuntain kunniaksi pitkästä aikaa Louhoksella uimassa ja leikkimässä ! Pikkupennut on löytäneet meidän ihanan louhoksen, joten siirryttiin suosiolla uimaan louhoksen toiselle pienemmälle rannalle. Ennen irti päästämistä seuraamispätkä + pelkällä komennolla liikkeestä maahan. Ja hyvin osas pikkukoira !
Moskulla oli taas hirveän kivaa hakea keppiä vedestä, se ui parhaillaan 10m hakemaan keppiä ! Plus kaikki muu uiskentelu ja vedessä riekkuminen. Kyllä tuo vedessä leikkiminen ja uiminen väsyttää nopeasti. :-) Tein kaukokäskyjä myös ennen kepin heittoa, maahan mennään jo vauhdilla ! Seisomisessa Mosku ottaa pari askelta eteenpäin.. Vielä hiekkakuopilla juoksentelun jälkeen otin pari pätkää seuraamista. Ja eipä siitä tullut mitään. Otin sit koiran hihnaan (pakote, jos ei toimita niinkuin toivotaan niin sit ei ainakaan ansaita vapaana oleilua !) ja pienen hetken päästä kokeiltiin uudestaan. Irrotin hihnan, käskin koiran perusasentoon ja siitä sit seuraaminen. Ja nyt toimi jo hienosti ! Palkkaus fetajuustolla(feta &mozarella, näitä ei voi voittaa ees makkara tai nakit) ja vapautus. Kohta uudestaan, koira perusasentoon & seuraaminen, pienehkö pätkä. Ja hyvästä suorituksesta sit lensikin narupallo ! \o/
Jos illalla käytäisi vielä pyöräilemässä, saa M vähän rauhallisemman ja vähän vähemmän treeniä sisältävän vkonlopun. Maanantaina taas sit enemmän ja tiistaina onkin se toko-tunti Oulaisissa. Toi toko-koekin alkaa lähenemään pelottavaa vauhtia.. Jos vielä saisi vapaahypyn kuntoon & maassa pysymisen älyvarmaksi niin vois turvallisemmilla mielin lähteä itse kokeeseen.

Ja sain itselleni hemmotteluna luvan hommata treeniliivin. On mulla ihana mies. :-)

Ei kommentteja: